Питаш се Какъв Крем Против Бръчки Да Ползваш? Виж Това УДИВИТЕЛНО ПОСТИЖЕНИЕ!


Привет! Ако забележиш че напоследък започваш все по-често да си задаваш въпроси като: какъв крем против бръчки да ползвам?… какъв крем за лице да избера?… кой е най хубавия крем за лице?…или кой е най хубавия крем за лице против бръчки?…

…значи най вероятно си прехвърлила златната възраст (над 50) както аз я наричам, и си започнала да забелязваш нуждата от нещо…като например някой добър крем против бръчки, който да е ефикасен, и да може те избави от тях, или поне да ги намали.

Ако е така, поздравления защото това което ти предстои да разбереш в следващите няколко минути, може би ще преобърне на 360 градуса представата ти, за това какво може да направи един добър крем против бръчки, и че да се отървеш от бръччките и да започнеш да изглеждаш и да се чувстваш млада и желана отново, не само че е напълно възможно, но е и факт!

71 Годишна Дерматоложка, е Открила Нова Формула, Която Заличава Бръчките За Само 4 Седмици!

Клинични Изследвания, Са Доказали Че Една Тази Формула Помага За Справяне С Бръчките, Увисналата и Суха Кожа И Напрактика „Подмладява” Кожата с Около 15 Години.

Благодарение на това откритие против бръчки, днес хиляди жени над 50 (включително и аз) вече се наслаждават на му, живеейки живот пълен със радост, и щастие.

Живот който всички ние заслужаваме.

Ако си нова тук, аз се казвам се Людмила Димитрова, на 57г и съм създателката на този блог: Красива Всеки Ден.

Аз съм съпруга и майка на две чудесни деца, и от 25 години работя като модна журналистка за няколко известни списания.

Направих този блог, защото обичам да споделям онова което научих през последните 25 години като моден журналист, и да помагам и на други жени (и мъже) като теб да научат тайните за създаването на един щастлив и красив живот.

Днес искам да ти споделя нещо удивително което ми се случи преди 17 години, и ми помогна да изглеждам и да се чувствам по-млада и ухажвана.

Това ново откритие е толкова ефективно, и действа толкова бързо, защото е базирано върху уникалната смес на няколко козметични съставки против бръчки.

Преди да навлезна в подробности, относно формулата против бръчки, ще те запозная с част от резултатите от това революционно откритие.

Това откритие е представено за пръв път от Д-р Клер Л‘евранс.

Клер е световно-призната специалистка и иноваторка в дерматологията.

Тя е започнала да търси разковничето на младоста, когато е била на 34 години.

Въпреки че е била млада жена, тя започнала да забелязва, че върху лицето й са започнали да се появяват бръчки и петна които я правят да изглежда 20 години по-стара, отколкото всъщност е.

Така че тя е искала да разбере кой е най хубавия крем за лице и какъв крем против бръчки да ползва за да се подмлади и разхубави.

След месеци на опити да се справи с този проблем, харчейки стотици хиляди, тя изпробвала стотици козметични продукти, дори ботокс и пластична хирургия.

Но въпреки всичко това е Клер разбрала, че това не е бързото и ефективно решение което е търсила.

Експерт по биохимия и анти ейдж през деня, идеалист и мечтател през нощта, тя се надявала да отключи силата на подмладяването чрез един чудодеен продукт против бръчки, който тя се е оптивала да създаде.

Вдъхновена от науката и алхимията, 15 години и 7,354 експерименти по-късно, Клер е открила един високо ефективен крем против бръчки с натурални чудодейни съставки.

Така се ражда крема L’evrance Supreme Correction Lift – и кожата на Клер и след това и  на хиляди други нейни последователки e видимо възстановена.

След прилагането на тази формула, това е преобърнало биохимичните показатели на кожата и, и тя е започнала да изглежда с около две десетилетия по-млада.

Тоест, кожата на Клер която тогава е била на 57г, след експерименталното прилагане на откритието, се представя, както на жена на около 34-годишна възраст.

На пръв поглед, тези резултати може и да звучат прибързано оптимистично.

Тук обаче се намесват доказателствата за ефективността на едно новото откритие на за влиянието на наколко тайни кзометични съставки, които буквално съживяват и подмладяват кожните клетките на епидермиса и дермата (двата най-горни пласта на кожата) за удивително кратко време.

След толкова много труд и експерименти, Клер най-после бе намерила отговор на въпроса: какъв крем против бръчки да ползва, и начин да се справи с бръчките и да спре и дори обърне процеса на остаряване.

Аз имах привилегията да се запозная със Д-р Клер Л‘евранс на една козметична конференция във Мадрид, Испания през 2003г .

Аз бях поканена там за да напиша статия за едно модно списание.

Никога няма да забравя момента в който тя влезе в залата.

Когато водещият я покани в аудиторията, всички ние си мислехме че тя беше жена на видима възраст, около 35.

Клер Л’евранс във офиса си във Л’евранс Козметикс във Париж. Юни 2020г

Но всички ахнахме, когато тя извади личните си документи и показа датата си на раждане пред погледите на смаяните репортери.

Оказа се, че Клер бе родена през 1946-та година и всъщност по това време тя беше на 57 години…

След бурните аплодисменти на гостите и репортерите в залата, Клер посочи типичните следи на остаряването на кожата, пред които жените започват да се изправят постепено след 25-тата си година.

Проблеми, като: бръчки по челото, особено упорити между веждите, дълбоки линии около очите, както и линии, простиращи се от носа до устата, резки по бузите, мека, отпусната кожа на брадичката, суха състарена кожа по лицето и шията.

След което на нас присъстващите бяха представени доказателства от клинични изследвания, документиращи необичайно бързото подмладяване на лицето на Д-р Л‘евранс.

Представен ни бе и иновативният и продукт – Един крем за лице против бръчки – Една бяла пухкава смес в стилно бурканче.

Клер започна да разнася от нея по лицето на една доброволка от публиката, с внимателно потупване, и със нежно втриване и масажиране на кожата.

Бялата смес бавно избледня от повърхността на кожата, прониквайки в нея.

Само за секунди станахме свидетели на това, как кожата на тази жена засиява и става още по-свежа, от вече постигнатите резултати.

Най удивителното беше да видиш кожата на тогава 57-годишната Клер, което бе съвсем чисто и гладко, като кожата на бебе.

Когато имах превилегията да поприказвам с Клер след пресконференцията, аз не можех да си отделя очите си от кожата на лицето й.

Цялата й кожа светеше, и си личеше че беше естествено подмладена, сякаш й бе поставен ботокс, но с много по-жизнен и здрав вид, в сравнение с опасните инжекции.

Тя просто сияеше от жизненост и младост.

Ако не бях видяла документите й, никога нямаше да повярвам, че е на 57.

Ако не бяха снимките и „чудото”, което видях в залата, щях да се закълна, че никога през живота си тя не е била с похабена, уморена или суха кожа.

Та тя сега изглеждаше с едно поколение по-млада от реалната й възраст.

Можеш да си представиш, колко бяхме смаяни. Демонстрирано ни бе „чудо”, дело на козметиката, а не на научната фантастика.

Необикновената промяна, на която бях свидетелка, може и да ти се вижда чудотворна, но за хора като Клер, е абсолютно обяснима.

Основава се на едно историческо откритие, също и на изследвания, провеждани провеждани за десетилетия и на факти, доказани със стотици експерименти и клинични тестове.

Д-р Клер Л‘евранс бе открила как да подмладява структурата на кожните клетки.

Когато говорих с Клер тя ми обясни че дължи това уникално по рода си откритие на труда и любовта към науката на целият неин екип във клиниката на Л‘евранс Козметикс която тогава се намираше в Париж.

Тя ми каза, че с възрастта мускулите и подкожните жлези започват да се свиват.

Вместо да си останат еластични и стегнати, както в детството и младостта, те стават отпуснати и губят свойствата си.

Така се образуват неравности, линии и бръчки. Кожата губи своето сияние и жизненост.

И уникалната смес на козметични съставки които тя е открила и които се съдържат във нейният крем за лице против бръчки, просто спира и преобръща този процес.

„Какво кара клетките на кожата да стареят?“ Ни попита Клер на пресконференцията:

„Не е просто липсата на вода, както твърдят рекламите на големите козметични компании, а липсата на нещо много по-важно.

Кожата сякаш забравя да се регенерира, както го прави в по-млада възраст.

Казано с по-прости думи, кожата загива бавно, защото гладува от това, че сама е забравила, как да се храни.

Феномен, който никога досега не разбирахме.“

Ето тук се намесва откритието на Клер.

Тя най-накрая е успяла да синтезира няколко специални кометични съставки, с помощта на биологията – пептиди, който да „припомнят” и да „подтикват” кожата, да се самообнови и да започне отново „да се храни“.

Твърде е хубаво, за да е истина нали?

Сигурно и ти си доста изненадана и ти е трудно да повярваш – точно, както на мен ми беше, преди да видя всичко това.

Но аз се убедих със собствените си очи когато си купих едни от първите кремове за лице, тестери които Клер предложи само на една малка част от нас в публиката.

Само 4 седмици бяха достатъчни кожата ми да се стане загладена, нежна, и добре подхранена.

Спрях да използвам грим.

Беше смайващо когато започнах пак да чувам толкова много комплименти.

Хората си мислеха, че съм на 20-25 и аз тогава бях на 40 години!

Удивителното е че и до днес никой не ми дава 57. Много пъти са ме бъркали за сестра на децата ми.

Вече просто съм свикнала хората да ме мислят за със 20г по-млада.

Но ме натъжава факта че токова много Българки все още си мислят че след като навършат 50 за тях вече всяко развлечение в живота им е в упадък.

Постоянно идват при мен със въпроси каро: Какъв крем против бръчки да ползвам?

Какъв крем за лице да избера?

Но най лошото е когато чуя изрази продружени със горчива въздишка като:

„Ох вече мъжете не ме забелязват както преди“

„Вече никой не ми правят комплименти.“

„За мен вече е твърде късно.“

Или

„Това вече не е за нас, това е за младите.“

Но Вината Не е Тяхна. Нито Пък е Твоя…

Ти си заставена да мислиш така заради хилядите реклами и пропаганда която те бомбардира всекидневно, от телевизията, радиото и интернет.

Грешни послания които ти внушават че след 50 вече е твърде късно.

Но Това Изобщо Не Трябва Да Е Така.

50те години на една жена са като младежките години на един нов живот.

Но само ако тя знае тайните за правилната грижа на кожата си и външният си вид и тайните на какъв крем против бръчки да ползва или какъв крем за лице да избере.

Само виж жените като Клер Л‘евранс…

Сега Клер е в 70те си години и все още танцува и се весели като тийнейджър.

Затова аз винаги гледам да споделям този крем чудо със вяка българка която ме пита коя е тайната ми за да изглеждам толкова млада.

Искам всички мои читателки да се възползват от това уникално откритие и да се подмладят и да заживеят живота за който винаги са мечтали.

Ако Си Развълнувана От Това, Което Прочете Досега, Тогава Направо Ще ОБИКНЕШ Това, Което Ще Ти Кажа.

Скоро се свързах със Клер и я попитах дали може да предложи някаква отстъпка за моите читателки за своят крем против бръчки.

И Това Което Тя Ми Отговори Направо Ще Те Шокира!

Тя не само че ми каза че ДА, но и ми каза нещо което никога не съм очаквала.

И това е, че ще изпрати крема си на първите 10 мои читателки със една огромна ОТСТЪПКА!

Да, ти прочете правилно…огромна отстъпка!

Единственото което тя ме помоли да ти кажа е да си заплатиш доставката на куриерската фирма. Което е не повече от 7лв…

Това е направо фрапиращо, като се има предвид че кремът и се продава за 197лв като топъл хляб всеки ден.

Тя каза че прави това защото знае, че така ти ще се убедиш във неговата ефикаснотст и че ще станеш една от нейните лоялни приятелки и клиентки.

Цъкни сега на линка по-долу, и отиди на следващата страница, за да получиш незабавен достъп до крем на Клер със една огромна отстъпка.

Това е една изумителна оферта която вероятно никога повече няма да намериш, ако затвориш тази страница и не се възползваш от нея сега.

Има само 10 крема със такава отстъпка а аз имам хиляди читателки всекидневно, така че цъкни на линка по-долу сега, и си напиши имейла на следващата страница, защото както вече се досещаш, кремовете ще се разграбят прекалено бързо.

Само Си Помисли За Това Как Ще Си Възстановиш Красотата и Младоста, и Ще Започнеш Да Привличаш Мъжките Погледи Отново.

Пак ще се радваш на много комплименти, когато кожата ти стане красива и безупречна: изпъната, гладка, и с един красив отенък.

Защо да харчиш цяло състояние за рискови и деформиращи операции, ако можеш да се подмладиш с 15 години за само 4 седмици по един натурален, безопасен и евтин крем за лице?

Както ми каза Клер тогава и вече никога не съм го забравила:

Бързото подмладяване на кожата всъщност е много по-просто отколкото си мислят повечето жени.

Това което трябва да се направи е да избереш и да ползваш един добър крем против бръчки който може да повиши нивата на колагена и няколко други важни пептиди в кожата, благодарение на което кожата се хидратира отвътре и става все по-гладка и мека при докосване.

Така биологичната възраст на клетките започва да намалява и дори и най-дълбоките бръчки и най-увисналата кожа, започват да се заглаждат, подмладявайки лицето, шията и деколтето с поне 15 години за 4 седмици.

Това е световно откритие, спечелило признанието и възхищението на известни специалисти по козметика, дерматология и естетична медицина.

Спри да слушаш какво ти говорят пластичните хирурзи и естетичните салони.

Те само искат да ти пробутат техните скъпи и опасни операции, игли и ботокс, с които можеш да си повредиш лицето и да получиш ефект като на изкуствена маска и да загубиш хиляди левове.

Други кремове за лице и кремове против бръчки и анти-ейдж терапии и продукти не само че не са ефективни, но и те могат да ти причинят сериозни усложнения.

Ботокса напримиер попада между нервните клетки и достига до мозъка, което нарушава функционирането на цялата нервна система.

Някои кремове против бръчки, кремове за лице и лосиони съдържат скрити опасни съставки като арсен, берилий и кадмий които са ивестни канцерогени.

Ти няма да можеш да намериш по-добър и евтин крем против бръчки който да ползваш против стареене, който е най хубавият крем за лице пригоден перфектно, и специално за твоята кожа.

Така че ако някога си си задавала въпроса: какъв крем против бръчки да ползвам, или

какъв крем за лице да избера, сега имаш решението.

Единственото, което трябва да направиш, е да цъкнеш на линка по-долу, и си поръчай крема на Клер със една огромна отстъпка.

“Цъкни Тук и Получи Крема на Клер Л’евранс Със Отстъпка”

Recent Content