Как Да Премахнем Бръчките Бързо? 7 Лесни и Ефективни Начина


Ако търсиш отговор на въпроса как да премахнем бръчките тогава това може би това ще е най важната стртаница която някога ще прочетеш.

Ето защо:

Тук ще научиш защо точно се появяват бръчките, и кой е най добрият начин да се избавиш от тях.

Бръчките са гънки, или ивици по кожата. Обикновено се появяват, когато остареем, но могат да се развият и доста преди това, поради редица прични които ще разгледаме по-долу.

Първите бръчки, които се появяват на лицето, обикновено се появяват в резултат на израженията на лицето.

Но увреждането на слънцето, тютюнопушенето, дехидратацията, лекарствата и замърсената околна среда, начина на хранене, колко и каква вода пиеш и какви кремове против бръчки използваш, от всичко това зависи дали бръчките ти ще започнат да се появяват рано или късно и колко ще са дълбоки.

Макар и хората по света да харчат милиарди на година за да премахнат бръчките

Почти никой не успява да го направи, просто защото малко хора знаят и не правят съветите за премахване на бръчките които ти ще научиш тук.

Важно: За да се избавиш от бръчките бързо и ефикасно следвай всичките съвети или поне съветите които са маркирани със „важен съвет“ по-доулу.

Аз мога да ти дам много повече съвети но просто няма да могат да се поберат във една статия като тази.

Ти можеш да намериш много повече съвети за премахване на бръчките в моята нова книга но тези са едни от най важните и ще са ти напълно достатъчни засега.

Тези терапии за премахване на бръчките са лесни но изключително ефективни, особено ако ги правиш всичките заедно.

Съвет за Премахване на Бръчките N1 – Прилагай Слънцезащитен Крем.

Кремовете за защита против слънцето със слънцезащитен фактор (SPF) над 30 помагат за предотвратяване на рак на кожата.

Но изследване на учени през 2013г. на Annals of Internal Medicine е доказало, че слънцезащитният крем също помага и за забавяне на появата на бръчките и признаците на стареене.

Докато вероятно вече си свикнала да си слагаш слънцезащитен крем за плажа, носенето на хидратиращ слънцезащитен крем за лицето всекидневно е един навик, който ще ти бъде от огромна полза, не само за здравето на кожата но и за премахването на бръчките ти в кратък и в дългосрочен план.

(Важна забележка: Трябва много да внимаваш със избора ти на слънезащитен крем.)

За съжаление по голямата част от всички слънцезащитни продукти на пазара днес не са натурални и съдържат изкуствени химични съединения които могат повече да ти навредят на кожата отколкото да ти помогнат.

Бъди много бдителна и чети опаковката и внимавай за съставки като:

Benzophenone-3, Oxybenzone, Octinoxate, Octyl methoxycinnamate, Homosalate, Nano particles, Parabens, Phthalates, Quaternium-15, Retinyl Palmitate, Sodium lauryl and laureth sulfate (SLS/SLES), Zinc Oxide

…и още доста други които няма да изброявам тук защото ще ни отнеме целият ден. Но тези са едни от най често срещаните.

Тези изкуствени химикали са вредни защото са токсични, нарушават функцията на хормоните, повишават значително абсорбцията на пестициди на вътрешните органи и всъщност състаряват и набръкват кожата още повече.  

(Полезен съвет: Използвай само слънцезащитни кремове особено за лицето които са напълно натурални.

По долу ще ти покажа един крем който прави точно това. Той не само че те предпазва от вредните набръчкващи ултравиолетвои лъчи, но и изгражда изключително важният и поддържащ за младоста колаген и еластин, и премахва бръчките и те прави да изглеждаш така както когато си била на 20 години.)

Съвет за Премахване на Бръчките N2 – Яж По-Малко Захарни Изделия (Или По-Добре ги Спри Напълно)

Важен съвет!

Медицината и до ден днешен продължава да научава все повече потресаващи факти за това колко вредна е бялата захар за здравето.

Освен че бялата захар причинява изгнили зъби, крехки кости, затлъстяване, диабет и сърдечни заболявания тя ускорява драстично състаряването на кожата и появата на линии и бръчки.

Захарта състарява и набръчква кожата ти чрез един процес, наречен гликиране.

Когато захарта навлезе в кръвообръщението, се свързва с някои протеини, за да произведе едни вредни свободни радикали, наречени напреднали гликационни продукти (AGE).

Когато AGE се натрупат (колкото повече захар и захарни изделия ядеш, толкова повече се натрупват), те започват да увреждат здравословните протеини и кожните клетки.

Вместо захарни изделия, започни да консумираш натурални продукти със чист натурален пчелен мед или стевия.

Съвет за Премахване на Бръчките N3 – Спри Тютюнопушенето (Или Поне го Намали До Минимум)

Важен съвет!

Хиляди научни изследвания са доказали че тютюнопушенето ускорява състаряването и че е един от най главните причини за появата на бръчките както при жените така и при мъжете.

Пушенето излага кожата на допълнителен окислителен стрес, увреждайки нейния колаген и еластин.

Тютюнопушенето също свива кръвоносните съдове на лицето, възпрепятства циркулацията към тях и лишава кожата от витамин А.

Витамин А е необходим и е много полезен витамин особено за кожата който забавя стареенето и премахва бръчките, като спомага за процеса на прозвеждане на изграждащи за кожата съединения.

Има и още много други прични с които тютюнопушенето вреди на кожата и клетките ти, но за да спестим време, няма да ги изброявам тук.

Така че ако искаш да премахнеш бръчките трябва да спреш или поне да намалиш тютюнопушенето.

Съвет за Премахване на Бръчките N4 – Приемай Повече Бета Каротин

Доста научни изследванията показват че бета каротинът е страшно мощен антиоксидант който прави кожата по-еластична и гъвкава и премахвва бръчките.

Каротеноидит като бета каротин премахват бръчките и поддържат кожата гладка и сияйна, и действат като естествен слънцезащитен крем.

Той се намира като естествената си форма във плодове и зеленчуци, като моркови, спанак и пъпеши, или във натурални хранителни добавки за кожата.

Бета каротина също така се превъръща във витамин А в тялото. Витамин А както казахме по-горе премахва бръчките и може да забави състаряването на кожата, като я регенерира и възстановява.

Бета каротинът се намира във портокалите и някои зеленчуци като моркови, спанак и сладки картофи.

Тези храни са отличен източник на бета каротин. Те премахват бръчките като предодвратяват умирането на на клетките и появата на сухата и набръчкана кожа.

Съвет за Премахване на Бръчките N5 – Приемай Повече Антиоксиданти

Важен съвет!

Кожата е изложена на повече оксидативния (окислителния) стрес от всеки друг орган на тялото.

Това означава, че кожата ти може да се набръчка бързо, даже и без да имаш много вредни навици и като просто преминаваш през ежедневието си.

Антиоксидантите се борят неуморимо с бръчките и увреждането на кожата които оксидативният стрес нанася на твоите клетки.

Нанасянето на един добър слънцезащитен крем или крем против бръчки какъвто ще ти покажа по-долу, обогатен с антиоксиданти, е един от най добрите начини да увеличиш антиоксиантите в кожата ти.

Но има и допълнителни начини за усилване на антиоксидантите.

Една диета, богата на боровинки, боб, къдраво зеле, грозде и спанак, ще ти помогне да се избавиш от бръчките, да получиш една здрава и гладка кожа и ще намали признаците на преждевременно стареене.

Съвет за Премахване на Бръчките N6 Пий Достатъчно Бистра Изворна Вода

Важен съвет!

Водата не само че поддържа живота и подхранва и хидратира кожата, но и помага за премахването на бръчките като я поддържа гладка защото я прочиства от токсини и вредни химикали.

За да пренахнеш бръчките като цяло, пий поне по 2 литра бистра изворна вода на ден.

Ако можеш избягвай да купуваш бутилирана вода от магазина, и си намери някоя чешма със изворна вода.

Бутилираната вода която се предлага по магазините често е застояла и понякога даже може да не е от изворите които пише на етикета.

Освен това пластмасовите бутилки могат да изпуснат химикали във водата особено ако са изложени на топлина или да се оставят да престоят дълго време.

Това е една от многото причини заради които аз обожавам напата родина България. Тук не само че има чудесни хора като теб, но и една прекрасна природа и земя от която извират  много извори със здраовсловна чиста и прясна, така че няма да е трудно да откриеш близо до теб.

Съвет за Премахване на Бръчките N7 – Използвай Натурални и Ефективни Кремове Против Бръчки

Важен съвет!

Ако наистина искаш да премахнеш бръчките, трябва да използваш кремове против бръчки които не само че са ефективни но и напълно натурални.

Аз лично (както и хилядите мои доволни читателки и приятелки по целия свят) ползваме крема на L’evrance Face Regenerating Cream със SILKIE SKIN FORMULA™ защото той е помогнал и продължава да ни помага да си намалим и премахнем бръчките и да изглеждаме по млади и красиви и до днес.

Този крем за премахване на бръчките съдържа една изумителна анти-ейдж формула, наречена SILKIE SKIN™.

Формулата SILKIE SKIN™ премахва бръчките и заглажда кожата и те прави да изглеждаш със 15 годни по-млада – без ботокс инджексии… рисковани и скъпи лифтинги или опасни операции.

Съдържа повече от 65 напълно натурални възстановяващи и подмладяващи кожата съставки, включително всички необходими аминокиселини, антиоксиданти, мазнини и масла, витамини А, Е, C и др, ключови минерали, микроелементи, редки защитни екстракти, фосфолипиди, електролити, ретиноиди, пептиди, нуклеинови и хилауронови киселини, богати на хранителни вещества водорасли ензими и коензими.

Всички най мощни съставки за премахване на бръчките във един крем.

Това е крем против бръчки, слънцезашитен крем, стягащ крем, изглаждащ крем, крем за очи, дневен крем и нощен крем, той работи за всички типове кожа … защото съдържа перфектната смес от съставки против бръчки.

Научи повече за крема тук.

Recent Content