Най Добрият Околоочен Крем За Тъмни Кръгове и Против Бръчки


Ако търсиш един добър околоочен крем за тъмни кръгове или един добър околоочен крем против бръчки, тогава изчети тази стаия докрай, защото тук ще ти покажа най-добрите и ефикасни околоочни кремове, които ще те разкрасят и подмладят за един кратък период от време.

Но преди да ти покажа околоочните кремове за тъмни кръгове и против бръчки, нека поговорим за това, кое прави някои кремове за лице да действат и други не.

По този начин, отсега нататък, когато си купуваш не само околоочни кремове за тъмни кръгове или бръчки но и когато пазаруваш за хидратиращи околоочни кремове и кремове за лице като цяло, ти винаги ще можеш да правиш един умен избор, което от своя страна ще ти спести хиляди левове и главоболия, защото няма да харчиш излишни пари за кремове които не са ефикасни и не действат както трябва върху твоята кожа.

Защо Някои Околоочни Кремове За Тъмни Кръгове Действат И Други Не?

Причнина номер 1: Твоят околоочен крем за тъмни кръгове и бръчки не действа,, защото не съдържа правилните активни подмладяващи съставки.

Целта на всеки крем не само за тъмни кръгове под очите но и против бръчки е да осигури достатъчна хидратация, която да напои и да възстанови жадните клетки със точните подмладяващи съставки, така че да намали и да елиминира фини линии, бръчки, и тъмни кръгове под очите.

Ако имаш по-сериозни проблеми като торбички под очите, дълбоки бръчки, подпухналост или увиснала кожа, освен освен околоочният крем който ще ти покажа по-дол, ще бъде добре да и да приложиш още няоколко вида подмладяващи процедури, за да се подмладиш и разкрасиш по-бързо и ефективно.

Ето една моя статия които ще са ти бъде полезна в този случай

Най ефективните околоочни и подмладяващи съставки като цяло са натурални и често могат да се намерят в природата около нас.

Проблемът е че никой няма нито времето, нито възможноста да събира всчиките необходими подмладяващи съставки.

Пък и даже да може да го направи, много малко хора разполагат със познанието и умението да ги съчетаят и приготвят по начин, те да бъдат полезни и да подействат оптимално.

Ето –

Най-Ефективните Съставки, Които Един Околоочен Крем За Тъмни Кръгове Трябва Да Съдържа За Да Действа Бързо И Оптимално

Коензим Q10 (CoQ10)

CoQ10 предпазва кожата от увреждане от слънцето и намалява бръчките.

Пептиди

Пептидите поддържат производството на колаген, така че са идеални за изтъняване на кожата и фини линии.

Керамиди

Керамидите укрепват здравината и еластичноста на кожата и хидратират обилно.

Ниацинамиди

Ниацинамидите са вид антиоксидант който хидратира, освежава и заглажда кожата и елиминира излишния себум.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина привлича водата, което хидратира кожата и я прави по еластична.

Алфа хидрокси киселини (AHA от инициалите му на Английски).

AHA са млечна киселина, гликолова киселина и манделова киселина.

Тези подмладяващи киселини могат да лекуват хиперпигментацията.

Хиперпигментацията е състояние, при което се получват тъмни петна по кожата.

Витамин С

Витамин С е един мощен антиоксидант, който защитава кожата от състаряващият ефект от слънчевите лъчи.

Витамин Е

Витамина Е хидратира и заглажда кожата.

Витамин К

Този витамин стимулира кръвообръщението в организма, премахва подпухването и тъмните кръгове под очите.

Кофеин

Кофеинът (но само във умерени количества) елиминра подпухването и тъмните кръгове под очите.

Ретиноиди

Ретиноидите подмладяват като намалят бръчките, но е хубаво те да се използват само вечер.

Те могат и да раздразнят кожата, така че използвай само ретиноиди пригодени, специално за околоочни кремове за тъмни кръгове. (Примери по-долу)

Ферулова киселина

Феруловата киселина подмладява като те предпазва от състаряващото кожата увреждане от околната среда.

Лайка

Лайката има един мощен противовъзпалителен ефект който намаля бръчките и тъмните кръгове под очите.

Цинков оксид и титанов диоксид

Това са едни от малкото натурални слънцезащитни активни съставки.

Те са изключително важни за предотвратяване на увреждане на ожата от слънцето, което причинява бръчки и тъмни кръгове около очите.

Освен ако не съдържа повечето от тези подмладяващи активни съставки, твоят околоочен крем може да не ти подейства както трябва.

Но освен съставките, има и един друг много важен фактор, който е от решаващо значение за твоите тъмни кръгове и това е ексфолирането.

Ако твоята кожа е суха и крепирана, цялата хидратация на света няма да ти помогне, ако има сухи, мъртви клетки, които задължителнотрябва първо да бъдат отстранени от повърхността на кожата.

След като тези мъртви и ненужни клетки бъдат отстранени, хидратацията на околоочният крем и неговите активни подмладяващи съставки ще започнат да действат максимално добре, тъй като ще въздействат директно върху свежите и нови клетки.

Знам че ексфолирането под очите е една нова тема за повечето жени, но е необходима, ако искаш да видиш истински резултати, като премахването на тъмните кръгове под очите, и една по-гладка и млада кожа.

Ето тук в тази моя статия можеш да научиш всичко което трябва да занеш за правилното и ефективно ексфолирането на кожата.

Освен че много мои клиентки идват при мен за да изслушат моите съвети за подмладяване, и за да им предложа най добрите околоочни кремове за тъмни кръгове, също така много жени, ме питат дали е нужно да харчат излишни пари за околоочни кремове или е достатъчно само да използват кремовете за лице против бръчки, които аз им предлагам.

И отговора е зависи.

Знам че това може би не е задоволителен отговор, но нека ти обясня.

Първно трябва да се има предвид, че е научно доказано че кожата около очите е по-тънка и деликатна от останалата част от лицето.

Така че е отлична идея да бъдеш изключително внимателна с нея.

Освен че тази кожа е една от най-тънките и деликатни зони в тялото, също така е обект на постоянни микродвижения като усмивки, гримаси и мръщене.

Поради тази причина е по-добре да използваш крем който да е специално създаден за кожата около очите.

Много обикновени кремове за лице или хидратиращи кремове могат да раздразнят тънката кожа в тази област, което може да попречи да подействат както трябва за тази зона.

Но аз знам за наколко крема, които освен че съдържат всички необходими съставки за премахване на тъмните кръгове под очите, също така са специално съсздадени и за тънка и деликатна кожа и действат безупречно за всички зони на лицето и за всякакакъв тип кожа.

Един от тях е подмладяващият крем L’evrance Cosmetics.

Този крем съдържа една изумителна смес от повече от 65 напълно натурални възстановяващи и подмладяващи кожата съставки, включително всички необходими аминокиселини, мазнини и масла (като масо от шеа), витамини А, Е, C и др, ключови минерали, микроелементи, редки защитни антиоксидантни екстракти, фосфолипиди, електролити, ретиноиди, пептиди, нуклеинови и хилауронови киселини, богати на хранителни вещества водорасли ензими и коензими.

Това е крем против бръчки, стягащ крем, изглаждащ крем, околоочен крем за тъмни кръгове, дневен крем и нощен крем и той действа за всички типове кожа…защото съдържа перфектната смес от съставки против тъмни кръгове и против бръчки.

Можеш да научиш повече за този крем ето тук в тази моя статия

Ето три от най-добрите околоочни кремове за тъмни кръгове които аз мога да ти препоръчам:

Подредени отзад-напред по ефикасност

Номер 3 – Clé De Peau Beauté Enhancing Eye Contour Cream Supreme

Този околочен крем, намалява появата на фини линии и тъмнина под очите, като същевременно поддържа младежка жизненост около зоната около очите.

Възстановява цялата област около очите и укрепва кожата с видимо по-малко бръчки.

Подобрява появата на тъмни кръгове, подпухналост, торбички под очите.

Околочният крем за Clé De Peau Beauté използва интелигентността на кожата, за да поддържа максималната способност на кожата ви се възстановява и защитава.

Този продукт помага и ускорява действието на (хранителни вещества, съня, и хидратацията) и предпазва от (замърсяване, стрес, ултравиолетовите лъчи).

Съставен е от една копринена текстура, която попива лесно в кожата.

Научи повече зая този крем тук

Номер 2: InterFuse Treatment Cream EYE

Този околоочен крем за тъмни кръгове съдържа пептиди, витамин С и кофеин, за да помогне за възстановяване на цвета на кожата в областта под очите.

Освен това съдържа съставки, които хидратират кожата.

Не само че се бори с тъмните кръгове под очите но и със пачия крак, бръчките, и подпухналоста.

Всички продукти на тази марка са тествани от дерматолог, и са без вредни парабени, без аромати и без оцветители.

Можеш да научиш повече за този крем тук

Номер 1: L’evrance Face Regenerating Cream – SILKIE SKIN FORMULA™

Този крем е един от любимите ми кремове, който не само че действа като един изумителен добър околоочен крем за тъмни кръгове, но и като крем против бръчки за цялото лице.

Затова го препоръчвам на всички мои клиентки и приятелки.

Подмладяващата формула, която този крем съдържа се нарича: SILKIE SKIN™

Тази формула заглажда кожата и сваля 15 години от лицето почти мигновено, без грим, болезнени ботокс инджексии, рисковани и скъпи лифтинги или опасни операции.

Този крем е толкова ефективен за зоната около очите и за цялото лице защото съдържа повече от 65 напълно натурални възстановяващи и подмладяващи кожата съставки, включително всички необходими аминокиселини, мазнини и масла (като масо от шеа), витамини А, Е, C и др, ключови минерали, микроелементи, редки защитни антиоксидантни екстракти, фосфолипиди, електролити, ретиноиди, пептиди, нуклеинови и хилауронови киселини, богати на хранителни вещества водорасли ензими и коензими.

Всички най мощни съставки за тъмни кръгове и против бръчки събрани във едно флаконче.

Не е нужно дори и да се притесняваш за какъв тип кожа имаш.

Това е един добър околоочен крем, крем против бръчки, стягащ кожата крем, изглаждащ кожата крем и крем за торбички под очите.

Можеш да го ползваш както през деня така и вечерта и действа както казах за всички типове кожа…

За мен този крем съдържа перфектната смес от съставки не само за тъмни кръгове но и против бръчки.

Можеш да научиш повече за този крем тук

Recent Content