3те Любими Изпробвани Неща за Дълбоки Бръчки на Дерматолозите


Ако търсиш нещо за дълбоки бръчки което да е изпробвано, значи това може би ще е една от най важните статии които някога си чел/а.

Ето защо:

През почти вече 26 годишната ми кариера като модна журналистка, експерт по анти стареене, и жена която постоянно търси нещо против бръчки което да е ефикасно, аз лично съм изпробвала хиляди неща против бръчки, някои от които са били доста ефективни.

Но за съжаление, също така съм попадала и на много продукти и терапии против бръчки и против състарявне на кожата които, колкото и негативно да звучи, са нямали почти никакъв ефект.

Като жена на вече почти 60г, знам че когато възраста напредва, и ние жените видим че бръчките ни започват да се задълбочават, някои от нас започват да търсят и искат да намерят на всяка цена, нещо против дълбоки бръчки което да е изпробвано, и в нашата забързаност да намерим решението на проблема, понякога попадаме на продукти или кремове против бръки и стареене на кожата, които за съжаление не ни дават желаният от нас резултат.

Макар и повечето от тях да ни обещават едва ли не „рая на земята“ след като си купим онова което искат да ни продадат.

Знам колко е разочароващо да си купиш нещо, което да си мислиш че ще те разкраси и рахубави, само и само накрая да откриеш, че желаният от теб резултат никога няма да се получи.

Но не се безпокой. След като си попаднала в моят блог, търсейки нещо за дълбоки бръчки което да е изпробвано, ти си на правилното място.

Тук във тази статия ще ти покажа 3 изпробвани неща за дълбоки бръчки които аз лично и много от моите читателки и приятелки сме изпробвали и знаем че действат като по часовник.

3те Любими Изпробвани Неща за Дълбоки Бръчки на Дерматолозите

Нещо Изпробвано за Дълбоки Бръчки N1:

Кремове Против Бръчки Със Колаген, Хиалуронова Киселина и Ретинол – (Витамин А)

Колагенът е протеин, който поддържа структурата на кожата млада и еластична. За съжаление с напредването на възрастта той започва да се губи и да се разгражда, причинявайки увисване и дълбоки бръчки, най вече по кожата на лицето и врата.

За да направят кожата по млада и еластична, добрите кремове за лице съдържат естествен колаген, както и други ефикасни съставки против стареене, като хиалуронова киселина, ретинол или (витамин A) и витамин С, които от своя страна заглаждат кожата и заравняват тена и текстурата на кожата.

Хиалуронова киселина поддържа хидратацията на кожата на оптимални нива което е изключително важно за борбата против дълбоките бръчки и за възвръщането на еластичноста и младоста на кожата.

Ретинолът от своя страна пък стимулира колагена, и така прави кожата устойчива и неподатлива на бръчките.

Със един добър крем против бръчки който съдържа естествен колаген, хиалуронова киселина и ретинол (витамин А) ще видиш задоволителни резултати доста бързо.

Но не много жени знаят че ретинолът може да направи кожата чувствителна, така че е много важно когато използваш продукти с ретинол, отделно да я хидратираш със някой добър натурален слънцезащитен крем.

Предпазването от ултравиолетовите слънчеви лъчи също е нещо много важно, и което ще ти запази кожата по-млада и ще те предпази от дълбоките бръчки.

Ето в тази статия съм описала по-подробно защо предпазването на кожата от ултравиолетовите слънчеви лъчи е толкова важно за да се запазиш по-млада за по-дълго време.

Другото важно нещо е че бременните жени или онези които кърмят, трябва да избягват продукти с ретинол напълно, тъй като може да бъде вреден за детето.

За онези които търсят една натурална алтернатива, аз препоръчвам масло от шипка.

То е на растителна основа, и съдържа антиоксиданти и витамин А (Който е най-чистата форма на ретинол).

За мен един от най-добрите кремове, който съдържа един широк букет от съставки против стареене и дълбоки бръчки като хиалуронова киселина, ретинол – витамин A и витамин С, други витамини и оксиданти е крема на L’evrance Cosmetics.

Този крем против дълбоки бръчки съдържа една изумителна анти-ейдж формула, наречена SILKIE SKIN™.

Формулата SILKIE SKIN™ заглажда кожата и сваля 15 години от лицето почти мигновено, без грим, болезнени ботокс инджексии… рисковани и скъпи лифтинги или опасни операции.

Съдържа повече от 65 напълно натурални възстановяващи и подмладяващи кожата съставки, включително всички необходими аминокиселини, мазнини и масла (като масо от шеа), витамини А, Е, C и др, ключови минерали, микроелементи, редки защитни антиоксидантни екстракти, фосфолипиди, електролити, ретиноиди, пептиди, нуклеинови и хилауронови киселини, богати на хранителни вещества водорасли ензими и коензими.

Научи повече за този крем тук

Нещо Изпробвано за Дълбоки Бръчки N2:

Дермаролер или Подмладяваща Терапия с Микроиглички (Микронидлинг)

Дермаролера или микроигличките е създаването на едни микроскопични наранявания на кожата със много къси и тънки иглички с размер на тези на акупунктурата.

Така тялото реагира на тези микронаранявания по естествен път, чрез стимулирането и производство на колаген, който от своя страна намаля и изтрива дълбоките линии и бръчките, разширени пори, стрии, белези от акне и други кожни проблеми.

Когато дермаролерът се търкаля върху кожата, малките фини иглички върху ролката пробиват кожата.

Дупките, които иглите създават, са малки и се считат за повърхностни. Поради тази причина тази терапия против дълбоките бръчки не се счита за инвазивна.

Когато кожата е така да се каже надупчена от тези многобройни фини иглички, това създава едно полезно и контролирано нараняване на кожата.

Ако се използва правилно, тази подмладяваща процедура във никакъв случай  не причинява никакво действително увреждане на външния слой на кожата.

Игличките помагат за премахването на бръчки, стрии, линии, тъмни петна и дори и на белези.

Както пояснява това научно изследване през 2016г, контролираните наранявания на кожата водят до леко повърхностно кървене.

Това от своя страна задейства реакцията на заздравяване на раничките по кожата и се случва следното:

• Кожата отделя вещества, които стимулират растежа

• В кожата се образуват нови кръвоносни съдове

• Кожата започва да произвежда повече колаген

През следващите 5 дни колагенът, произведен от тялото, започва да се възстановява  в областта на третираната кожа.

Това стяга и подмладява кожата и намаля появата на дълбоките бръчки.

Изследванията са установили, че една кожа, върху която са се приложили само четири сесии на микроигли със дермаролер, с интервал от 1 месец, води до 400% от увеличение на колагена.

Изумително нали!

Отделно от бръчките микронидлинга се справя много добре и със много други оплаквания, свързани с кожата, включително:

• Белези

• Акне

• Алопеция

• Проблеми С Пигментацията На Кожата

• Стрии

• Розацея

• Отпусната кожа, например след отслабване или липосукция

В допълнение, има професионалисти които използват микроиглинга, за да вложат полезни вещества, като локален третиноин или витамин С, по-дълбоко в кожата за още по-добри и бързи резултати.

Това решава много различни кожни проблеми.

Преди да завърша с микронидлинга и да започна със следващото изпробвано нещо за дълбоки бръчки, искам само да спомена че някои хора не са кандидати за терапия с микроигликички, включително тези с:

• Активна инфекция на кожата

• Активно акне

• Келоидни белези

• Нестабилен тип кожа

Ако имаш съмнение за някои от тези и мислиш да си направиш микронидлинг, отиди и се консултирай със дерматолог или медицински специалист по грижа за кожата, който има опит в тези видове процедури, за да ти помогне да се предпазиш от каквито и да било рискове.

Нещо Изпробвано за Дълбоки Бръчки N3:

Микротокова Подмладяваща Терапия

Много известни личности хвалят тази подмладяваща кожата терапия и казват че я правят често, точно преди появата им на червения килим.

Но какво всъщност представлява микротоковата подмладяваща терапия?

И защо тази високотехнологична подмладяваща терапия за лицето е толкова популярна сред знаменитостите и естетиците?

Още известен като нехирургичен лифтинг на лицето, микротоковата терапия е една изключително ефективна подмладяваща терапия против дълбоки бръчки, която намалява стареенето на кожата, подобрява контура на лицето, подобрява тена и стяга кожата на лицето.

Както подсказва името и, тя използва електричество с ниско напрежение, за да стимулира производството на колаген и еластин в кожата.

Тази инноватовна терапия също така възстановява увредените тъкани и тренира лицевите мускули, което опъва и затяга кожата.

Преди да отхвърлиш тази терапия като някакъв маркетингов трик, нека да ти кажа че микротоковата терапия е въведена в Съединените щати в края на 70-те години от китайския лекар д-р Томас Уинг, под формата на електротерапия.

Той е използвал микроток в опит да лекува парализата на Бел, състояние, което парализира лицевите мускули от едната страна на лицето.

Въпреки че няма доказателства, че терапията с микроток е ефективна при лечението на това състояние на лицето, д-р Уинг открива и още много други ползи за кожата при своите пациенти, като гладкост, стегнатост и подобряване на тена.

Ето защо микротоковите процедури за лице са широко препоръчвани от естетиците и пластичните хирурзи за намаляване и забавяне дълбоките бръчки и на видимите признаци на стареене.

Като се има предвид, че токът с ниско напрежение (т.е. микротока) имитира естествения електрически ток на тялото ти, това е едно безопасна, но изключително ефективна терапия против стареене, която предодвратява и изтрива бръчките по лицето и врата.

Според едно проучване от 1975 г., публикувано в British Journal of Dermatology, съдържанието на колаген в кожата ти намалява с 1% всяка година.

Микротоковата терапия засилва производството на аденозин трифосфат (ATP) в кожата, което от своя страна стимулира синтеза на колаген и еластин.

В резултат на това това инновативно лечение против стареене, се забавя появата на фини линии и бръчки като се запълва загубата на естествен колаген в кожата.

Изследванията показват, че технологията с микроток увеличава производството на еластин в кожата със цели 45% и количеството на колагена с 10%.

Което е доста като се има предвид че след 40те години на година ти се губят около 1% колаген от кожата.

Ето защо ефикасността на микротоковите процедури за подмладяване на лицето е толкова популярна и широко оценена от експертите против стареене.

Recent Content