Личен опит с йонна детоксикираща терапия

Привет, привет!

Тази публикация не е с рекламна цел, не съм медицинско лице, дистрибутор на въпросните уреди и не получавам дивиденти за споделянето на тази информация. Пиша я на добра воля и защото обичам да експериментирам.

Четете и вижте дали е полезно за вас.

Преди около 7 години последно си спомням за уредите за йонна детоксикация.
В последните месеци ми хрумна, че освен сокове, гореща вода, хранителни добавки, медитация и работа с мислите, мога да приложа и още нещо.

След една процедура с йонна детоксикация при мой познат усетих повишени нива на енергия, бордост и бях леко освежена. Усетих, че мога да бодърствувам по-дълго време. Отидохме три дами на три паралелни процедури и съответно получихме три различни резултата преди месец.

След процедура с йонна детоксикация

При мен първият ефект беше, че почти ми се пригади на 30-тата минута. Не бях пила достатъчно вода! 🙂 Наред с това водата в съда сочеше прочистване от ставите, много кръвни съсиреци, отпадъчни продукти от метаболизма и тежки метали. Изобилие от неща, на които мястото не им е в тялото! 🙂

Вечерта след процедурата усещах, че просто не ми се спи и имам енергия да свърша още много неща. При приятелката ми се активизира прочистващ процес. Имаше много бяла пяна във водата от самото започване на процедурата, което сочи според производителите, че се пречиства лимфната система. (Не е чудно след зимен сезон!)

В последствие тя започна да изчиства голямо количество мукус от дробовете си и дни наред не спираше при нея. След това се почуства като „преродена“. При мен това не се случи, просто защото имах една цяла седмица съвсем наскоро, в която вече се бях разделила с въпросната красота – мукусът.

Също така приемах много цитрусови сокове, небезизвестната Тройчатка, много вода и отново чувствах, че нещо не е както трябва и имам още прагове на детоксикация, докато постигна по-дълбок ефект.

Майка ми (50+ години) се усети с повишена бодрост. Вече не си спомням какво точно се детоксикираше при нея, но се забавлявахме, защото тя най-много не вярваше, че в тялото на човек се натрупват килограми с токсини, излишни метаболитни отпадъци, шлаки и т.н. Човек си представя всички нечистотии навън – на улицата, в пакетираната храна, но не и в тялото си, нали?

След което се заехме с купища задачи, забравихме да продължим с процедурите и моят познат ми каза просто да си купя уред за вкъщи, тъй като са на достъпна цена. Наясно съм, че като за всяка тема и много „за“ и „против“.

Идеята не ми е да правя „мързелива“ детоксикация, на мен ми трябваше нещо, което допълнително да подпомогне процесите, които се случват с организм Твърдението е, че чрез озонирането на клетките и последователната йонизация с отрицателни и положителни йони се активизират лечителните процеси, които съществуват в тялото. Да речем те се съживяват и започват да работят в наша полза. Затова се чувстваме добре на места, където има отрицателни йони.

Преди дни си закупих със радост следния уред, решена да пробвам сама за себе си, близките и приятелите си. Сигурна съм, че има и по-скъпи, по-ефективни и не знам още какво „по-„. Засега обаче покупката ми е тази и тук последователно ще споделя ефектите при всички нас, правейки процедурите. 

Източник: tehnoshop.info

http://tehnoshop.info/product/110/promotsia-detoksikator-yj-b01-podarak-dva-dopalnitelni-elektroda.html

Резюме на моите наблюдения засега (само 3 процедури)  са следните:

 1. От организма се изчистват мазнини, което намирам за чудесно. Могат да се видят във водата след процедурата.
 2. Когато пия много вода и сокове (*електролитите играят роля тук), детоксикацията е много по-ефективна и излизат повече замърсявания.
 3. Ако някой не вярва в ефективността може да види, помирише и разбере сам какво излиза от организма му.
 4. Спя по-дълбоко, понякога ти се спи много повече след процедура.
 5. Замърсяванията на водата се различават всеки път, особено натоварения черен дроб се прочиства, храносмилането и перисталтиката наистина се подобряват.
 6. Паралелно след процедурите апетитът нараства за плодове и зеленчуци, човек ожаднява, разбира се и иска да пие повече вода, чайове и сокове. Има и моменти, в които изобщо не ми се яде храна и просто съм жадна.
 7. Намалява апетитът за „вредни храни“. Усетих силен глад за банани, лимони и сокове обаче 🙂
 8. Цветът на очите е по-ясен!
 9. Следвам съвета да приемам хранителни добавки, богати на минерали и полезни вещества след процедурите и лесно могат да се забележат ефектите.
 10. Имах леки болки в ставите, което ме навежда, че се случва някакъв процес там. Минаха ми на същия ден след медитация. Интересно е, че докато е включен уреда могат да се усетят енергийните потоци в тялото, а после при медитациите усещам „освобождавания“ на определени места. Същото е и при приятелката ми.
 11. Артритните болки в ръцете на майка ми престанаха! А последните дни се беше стреснала заради силни такива. Това си е направо подарък.

Ще продължа с наблюденията и на 3-4 процедури ще споделям какво се случва. Бих качила снимки на водата, но повярвайте ми – не е приятна картинка! 🙂 🙂 🙂

Процедурите са досега без употребата на инфрачервен колан, правим ги вечер, въпреки че знам, че е най-добре да се правят от сутрин до обед, когато самият организъм се изчиства, паралелно с прием на много течности.

От магазина ми споделиха, че лекари използват процедурите с успех при възрастни хора, дори включват електродите във вана. Друга моя позната казва, че й влияят по-добре и по-дълготрайно от масажите. Разбира се, има логика, защото докато тялото е замърсено, масажите само частично подобряват енергийния поток, от същото значение е и вътрешната среда на организма.

Споделете ми в коментарите, ако сте пробвали йонна детоксикация и дали имате дългосрочни наблюдения.

Comments

comments

1 Comment for “Личен опит с йонна детоксикираща терапия”