Слънцето е в Пловдив през май: Zumba®Masterclass с Hélio Faria

Пролетта дойде в Пловдив по-рано от обичайното тази година. Ако е толкова топло сега, какво ли да очакваме да е през май? Прогнозирам, че ще имаме летни дни, нощи и много танци.

Защото… Пловдив става домакин за още един незабравим Zumba®Masterclass отново. На хоризонта изгрява и едно танцуващо слънце в човешки образ с името Хелио Фариа.

Източник FB страница: Hélio Faria - Sports Trainer & Dance Teacher
Източник FB страница: Hélio Faria – Sports Trainer & Dance Teacher

Той е великолепен Zumba® инструктор, мастър на стилове като Axe, Funk, Samba&Fit, Afro; участник в Dancing with the stars, Бразилия, треньор на звездите на страната, участник и създател на ред шоу програми и спортни събития.

Zumba® отдавна не е новост за Пловдив – много хора харесват енергичните кардио тренировки, които тонизират тялото, вдигат настроението и носят лекота и усмивки. Тренировките са обичайно построени върху меренге, салса, бачата, кумбия, регетон.

Често включват и много други стилове. Мастър класовете обаче са още по-голяма емоция, защото често включват международен инструктор, от който никога не се знае какво може да се очаква!

Източник FB страница: Hélio Faria - Sports Trainer & Dance Teacher
Източник FB страница: Hélio Faria – Sports Trainer & Dance Teacher

Завършва университет в Рио Де Жанейро, а в настоящето е по картата на света – любимец на хиляди хора в Бразилия, Швейцария, Италия, Германия, Полша, Словения.

Пепи също е лицензиран Zumba® инструктор, и професионален състезател по спортни танци и хореограф, както и организатор на събитието. Hélio пристига в Пловдив по покана на Пепи Костадинова, а krasivavsekiden.com е сред медийните партньори.

1-alexandroupolis-places-of-interest-11366
Източник: grecotel.com

Един късметлия и тази година отново ще спечели подарък уикенд в Александруполис, Гърция в 5* Hotel Grecotel с любезното съдействие на Astral Holidays.

За да участвате в играта е необходимо единствено да коментирате със снимка под поста „Покажете ни вашата любима снимка със зумба тематика…“ и да закупите билет. :)) Билетите можете да заявите предварително при Пепи Костадинова или при вашите инструктори.

За нагарадата: Подаръкът ще бъде изтеглен на случаен принцип по време на събитието. Споделете, ако ви харесва!

Повече за Хелио

Повече за Пепи

 

 

 

Comments

comments